Overige singels

Volgende >>


F.R.A. Supersingel Dressuur


Artikelcode: 18370F.R.A. Supersingel Dressuur
Freedom Riding Articles SUPERSINGEL...Eindelijk!!!   Uw paard vroeg erom!!!

Dé singel die uw paard volledige bewegingsvrijheid geeft èn toch uw zadel als een rots fixeert! 

Het belangsrijkste kenmerk van deze bijzondere singel is het volledig elastisch zijn over zijn volle lengte en breedte een elasticiteit die puur is afgestemd op de buikkrachten van ons paard. 
 
Nasingelen is overbodig, de singel past zich 100% aan, geeft 100% mee aan elk wisselend krachtveld en dus wisselende omvang van de buik van ons paard.
Ja..., Uw paard vroeg erom !!!

Deze kwalitatief hoogwaardige en onverslijtbare singel wordt onder het FRA label in Duitsland geproduceerd. Zij wordt geweven uit hoogwaardige "Polyamid 6" draden, welke zich kenmerken door een extreem hoge stevigheid.
De enkele draden zijn op zich uit een veelvoud van filamenten opgebouwd waardoor het doorlaten van vocht (zweet) gewaarborgd is. De elasticiteit waarborgt een perfecte drukverdeling over de volle breedte en lengte van de singel. Uiteraad zijn de passanten en gespbevestigingen inelastisch. Doordat de stoten van uw zadel geen puntbelasting meer ondergaan kunnen deze niet meer inscheuren. De singel is machinewasbaar op 30 graden.

In onze winkel vindt u een teststandaard met de mogelijkheid voor u om zelf de elasticiteit in het krachtenveld van uw paard te testen.

De singel is verkrijgbaar in de kleur zwart of bruin.
€ 64.50Aantal